Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για τα Βούναινα

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Βρυσιά, τα Βούναινα επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας του Μ. Αλέξανδρου Χαλκιάδων με 2-0 εντός έδρας.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 2', όταν ο Μερτζανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τζιγκούρα για το 1-0.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με τους Λαγδάρη και Νιαβή.

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος για τα Βούναινα, καθώς 47' ο Κυριάκος Χατζηλιάδης 'επειτα από πάσα του Σταύρου Τσαπράζη πέτυχε το 2-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χαλκιάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Νιαβή, Μητσόπουλο και Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν κατάφεραν να ξαναμπούν ποτέ στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 85' σε απευθείας φάουλ του Τριτόπουλου.

Βούναινα:Καραποστόλης, Γκουντουμάνης (76' Αγγλόπουλος Δ.), Τριτόπουλος, Ντουρουντάκης, Φαρμάκας, Γκέκας, Σάλτας, Τσαπράζης Στ. (65' λ.τ. Λεμονής), Μερτζανίδης, Τζιάτζιος (46' Τικταπανίδης), Χατζηλιάδης Κ.

Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων:Τζιγκούρας, Δημουλάς, Κυριάκου, Ρουμάνης Ανεσ. (50' Τομαράς), Λαγδάρης, Ρουμάνης Αντ., Μητσόπουλος, Νιαβής (70' Μαμάτσας), Λαζαρίδης, Νασιούλας, Παπακωνσταντίνου.