Βαθμολογία

Έκπληξη τριών αστέρων από το Ναρθάκι

Το Ναρθάκι κέρδισε με σκορ 3-0 τον Άγιο Θωμά, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και πρόσθεσε ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο στην συγκομιδή του, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν καλή εμφάνιση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Βαρελάς εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ζαγγανάς με κεφαλιά έγραψε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, μετά από μια σύγχυση στην περιοχή της λαρισινής ομάδας, ο Σουλιώτης έγινε κάτοχος της μπάλας και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0 στο 65ο λεπτό. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Μπουλούτσος, μετά από ωραία πάσα του Βαρελά.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Νάκος, Τσιαγαρίδας, Οικονόμου, Παπανικολάου(80’ Σίσκος), Λελεντζής Στ., Ζαγγανάς(70’ Νανάς), Μπούσιος, Μπουλούτσος, Σουλιώτης(70’ Μπασδάνης), Βαρελάς.

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπάζογλου, Τσιάρας, Πανέτσος, Μπαρτζιάλης, Μηλιώνης, Αντωνόπουλος(65’ Αραπατσάνης), Πρασσάς, Νεράντζης(78’ Ζάχου), Καραγεωργίου(60’ Τσιτσούμης), Καλούσης, Σαλοκανάς.

Γιώργος Μητσιούλης