Βαθμολογία

Στην Αναγέννηση το φαρσαλινό ντέρμπι!

Η γηπεδούχος Αναγέννηση ήταν αυτή που πανηγύρισε την νίκη στο φαρσαλινό ντέρμπι με αντίπαλο την Ακαδημία Αχιλλέως με σκορ 4-2 και μάλιστα με συναρπαστικό τρόπο, καθώς το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τελευταίο 5λεπτο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χριστοδούλου, που είχε συμμετοχή και στα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

Η Ακαδημία ήταν αυτή που πήρε πάντως το προβάδισμα στο 25', όταν από λάθος της άμυνας των "κόκκινων" ο Αναγνώστης πλάσαρε τον Γκατζανά για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 28' με τέρμα του Χριστοδούλου μετά από πάσα του Τζερεμέ, ενώ με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 46', ο Κώστας Θεοχάρης με διαγώνιο σουτ από πάσα του Χριστοδούλου πέτυχε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 72' σε 2-2 όταν ο Μουστάκας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελευταίο πεντάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην Αναγέννηση, καθώς στο 85' ο Χριστοδούλου, έπειτα από κόρνερ του Τζερεμέ που έτσι κι αλλιώς κατευθυνόταν προς τα δίχτυα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 3-2.

Το τελικό 4-2 για την Αναγέννηση διαμορφώθηκε στο 87', όταν ο Καραμπέρης ανέτρεψε τον Χριστοδούλου μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Μάλιστα ο παίκτης της Ακαδημίας αντίκρισε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τριανταφύλλου, ο οποίος ευστόχησε για το τελικό 4-2.

Άριστη διαιτησία από τον διαιτητή κ. Διαμαντή και τον β' βοηθό, κ. Ζαχαρό, ενώ οι δύο ομάδες έχουν κάποια παράπονα από τον α' βοηθό, κ. Κακάνη.

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Βασιλόπουλος (65' Μουτκανάς Ε.), Δημητρόπουλος, Τριανταφύλλου, Κούρο, Μπουλούτσος, Τράντος, Κουμπρια, Τζερεμές (86' Μουτκανάς Θ.),Θεοχάρης Κ. (75' Θεοχάρης Ι.), Χριστοδούλου.

Ακαδημία Αχιλλέως: Γιαννούλας, Μάρκου, Σαμιώτης (71' Κομισόπουλος), Δημακόπουλος, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Καψιώχας, Αναγνώστης, Μουστάκας, Μησαηλίδης (80' Μπασαγιάννης), Τίμπας (46' Πέτσας).