Βαθμολογία

Χωρίς δυσκολία ο Απόλλων Βρυσιών

Εύκολο απόγευμα είχα ο Απόλλων Βρυσιών, που κέρδισε με σκορ 1-4 τον Μυραϊκό, για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα των Βρυσιών, συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας φτάσει πλέον τους 24 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Λιάπης έβγαλε μια σέντρα για τον Δημήτρη Αρβανιτοζήσης και αυτός έκανε το 0-1. Στην συνέχεια τα Βρυσιά είχαν και δοκάρι, με τον Λιάπη στο 22’. Στο προτελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οπότε και ο Αγγελάκης τροφοδότησε τον Καναβό και αυτός έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης έκανε το 0-3, στο 65ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μυραϊκός κέρδισε πέναλτι σε μια προσπάθεια του Κατσιανούλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαμάκος, που ήταν εύστοχος και μείωσε σε 1-3 για τους γηπεδούχους. Στο 78’ τα Βρυσιά είχαν κι άλλο δοκάρι, σε προσπάθεια του Μπακογιάννη, ενώ στο 80’ ο ίδιος παίκτης έωσε στον Λάμπρου, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα και αυτός έκανε το 1-4.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας είχε ακόμα ένα δοκάρι, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με τον Γιάννη Αρβανιτοζήση.

Μυραϊκός: Καραφέριας, Αθανασίου(65’ Κατσιανούλης), Μαμάκος, Μπλιάτσιος, Βλάνδος, Μπαντούλης, Τζεμάλ(80’ Παπαθανασίου), Ασημακόπουλος, Χασιώτης, Κωσταρέλος(46’ Αρχοντής Αιμ.), Μποζαρλής.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Χουλιάρας, Αγγελάκης, Μπερσιάνης(65’ Μπακογιάννης), Στεφανής(60’ Γαϊτανίδης), Μπουρίκος, Καναβός, Τσιτσικλής, Λιάπης, Καραντάκης, Αρβανιτοζήσης Ι., Αρβανιτοζήσης Δ.(70’ Λάμπρου).

Γιώργος Μητσιούλης