Βαθμολογία

Η Ανθούπολη πήρε το λαρισινό ντέρμπι

Η ομάδα της Ανθούπολης κέρδισε στην αναμέτρηση που είχε έντονο λαρισαϊκό άρωμα, καθώς επικράτησε του Διογένη με σκορ 3-0 και έφτασε έτσι στους 15 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν στο παιχνίδι ορεξάτοι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν μετά από ενέργεια του Παπαγιαννούλη, ο Παυλίδης έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για το 1-0. Στην συνέχεια μάλιστα, η Ανθούπολη είχε και δοκάρι με τον Σκορδίλη, ωστόσο το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παπαγιαννούλης έβγαλε και πάλι μια ωραία μπαλιά, με τον Φάνη Τσιάτα αυτήν την φορά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, στο 70ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ενώ να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ανθούπολη: Χάμος, Τσιάτας Κ.(80’ Μπακαβέλος), Νίκου, Χατζής, Παυλίδης, Βλησαρούλης, Τσιάτας Φ., Τσιβάκας, Σκορδίλης(80’ Φαμέλος), Παπαγιαννούλης, Χατζηρούφας(88’ Κοπέλης).