Βαθμολογία

Σόλο Κατσιαρού στο Ελευθεραί

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, που κέρδισε μέσα στο Ελευθεραί την τοπική ομάδα με σκορ 1-3, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν σε μεγάλα κέφια τον Κατσιαρό, που με τρία προσωπικά του τέρματα, χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα της Αμπελιάς, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και έτσι, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού έκανε το 0-1 με τον Κατσιαρό, που άνοιξε το σκορ, μετά από πάσα του Σαλή.

Στο 37’ , ο Ζαχαράκης τροφοδότησε τον Κατσιαρό, που έκανε το 0-2, ενώ στο 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με πέναλτι, που κέρδισε ο Καββαδίας και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 62’ ο Κουλάκογλου έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Κατσιαρό, που ολοκλήρωσε το 1-3, συμπληρώνοντας παράλληλα και χατ-τρικ. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι, δεν είχαν κάτι αξιόλογο, πέρα από δύο δοκάρια με τον Καββαδία.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συγχαρούν την διαιτησία του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα ευχαριστούν και τους γηπεδούχους για την φιλοξενία τους.

Ελευθεραί: Μπακαρός, Κατσιαβριάς, Αντωνόπουλος, Μέκρας Χ., Καλαμπαλίκης, Μέκρασ Γ., Ευαγγέλου(70' Καρβούνης), Καραγιάννης(52' Τζήκας), Γκουντρουμπής(46' Φανίδης), Ευστρατίου, Καββαδίας.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κώστας Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Ακρίβος, Τολιόπουλος, Γκοντοβάς, Κατσικόπουλος(72’ Μπρόζος Γ.), Παναγιωτόπουλος, Κουλάκογλου, Μπατσκίνης, Σαλής(75’ Μαργαρίτης), Ζαχαράκης, Κατσιαρός(65’ Κωστόπουλος).