Βαθμολογία

Το Αβέρωφ πήρε μπροστά!

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με τον Αχιλλέα Φαρσάλων ξεκίνησε το Σάββατο στο γήπεδο «Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη» η 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ (2-1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα μετά το αρνητικό ξεκίνημα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν την κατοχή της μπάλας σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα έφυγαν από το γήπεδο χωρίς να πάρουν κάτι. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο 83’ σωστά αποβλήθηκαν ο Τσινούδης για το Αβέρωφ και ο Ζαγγανάς για τα Φάρσαλα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι. Το ματς ήταν αρκετά δυνατό και με ορισμένες διακοπές. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα δημιουργήθηκε και ένταση στην κερκίδα αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμισαν τα… πνεύματα ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Ζαγγανάς βρέθηκε απέναντι από το τέρμα, έκανε το σουτ που όμως πέρασε λίγο άουτ.

15’ Ο Τσινούδης έκανε το φάουλ, ο Κλεισιάρης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

33’ Φάουλ ο Βούλγαρης, δύσκολα ο τερματοφύλακας του Αβέρωφ.

41’ Ο Τσινούδης ανέτρεψε τον Πατσιούρα, το πέναλτι εκτέλεσε ο Αντωνιάδης, όμως ο Παζιάνας μπλόκαρε σταθερά.

46’ Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο Τσιρβούλης βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-0 και ενώ η άμυνα του Αχιλλέα αδράνησε.

56’ Ο Τσούλης έκανε τη σέντρα, από κοντά ο Ζαγγανάς έκανε το σουτ που το έστειλε όμως απελπιστικά άουτ.

57’ Σουτ ο Ταρταμπούκας έδιωξε ασταθώς ο τερματοφύλακας και ο Ελευθέρογλου δεν πρόλαβε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

62’ Ο Βούλγαρης με ωραίο τελείωμα μειώνει με σουτ σε 2-1.

77’ Φάουλ ο Τσινούδης από δεξιά, ο Κλεισιάρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στο δοκάρι.

79’ Ο Ντούγκος βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

90’ Σουτ ο Μακρής πολύ καλό λίγο άουτ.

92’ Στην προσπάθειά του ο Κολοβός να διώξει την μπάλα έδιωξε την μπάλα όχι καλά με αποτέλεσμα ο Κουτσουκέρας Ν. να μπλοκάρει δύσκολα (παραλίγο αυτογκόλ).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Παζιάνας, Μιχαήλ, Καφφές, Ελευθέρογλου Γ. (61’ Γουργιώτης), Κλεισιάρης, Κολοβός, Ντούγκος (87’ Μηνάς), Βαϊτσης, Καραγκιώζης (50’ Ταρταμπούκας), Τσιρβούλης, Τσινούδης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παναγιώτης Κορδαλής –  Μίλτος Καλογερόπουλος): Κουτσουκέρας Ν., Πατσιούρας, Τσούλης, Κουτσουκέρας Θ. (73’ Μακρής), Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης (87’ Θεοχάρης), Κομισόπουλος, Σβερκούλης, Ζαγγανάς, Μπένος, Βούλγαρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστοροδήμος Χ., Δήμου Γ., Πατέτσος Γ.