Βαθμολογία

Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις στον Τύρναβο!

«Τελειώνει» ο Μπράνκοβιτς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr ο ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου Βλάντιμιρ Μπράνκοβιτς είναι μια ανάσα από την έξοδο!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός μπορεί να ήρθε στην ομάδα του καλοκαίρι ως ένα μεγάλο όνομα και έχοντας αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες κατά το παρελθόν, όμως στον Τύρναβο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται να έχει εντός της ημέρας (πιθανότατα) συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Βασίλη Μπρέζα ώστε να λύσουν την συνεργασία τους.

Στο διάστημα παραμονής του στον Τύρναβο η παρουσία του ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και η ομάδα δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα όσα προσέφερε. Έτσι λοιπόν οι δύο πλευρές αναμένεται να τερματίσουν άδοξα τη συνεργασία τους.

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως Μπρέζας – Χαραλαμπίδης αναμένεται σύντομα να έχουν τετ α τετ για να συζητήσουν το θέμα των παικτών που είναι πιθανόν να αποτελέσουν παρελθόν, αφού ο πρώτος φαίνεται να έχει πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Παράλληλα θα γίνουν και μεταγραφές.