Βαθμολογία

Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ

Απίθανη εξέλιξη στο ''Γεντί Κουλέ'', στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη. Ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν ότι θα μείνει στο 0-0, έληξε με νικητές (1-0) τους γηπεδούχους, χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Μιλιάζες.

Ένα κατά τα άλλα ισορροπημένο παιχνίδι, με μέτριο ποιοτικά ποδόσφαιρο και εκατέρωθεν φάσεις, όχι

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ''Θ. Βαρδινογιάννης''

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας)

Βοηθοί: Ακρίβος, Απτόσογλου (Αθηνών)

 

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λορία, Στάθης, Τριποτσέρης, Μεϊτέ, Μονιάκης (72' Κουτσιανικούλης), Αρτόλα (57' Πετρόπουλος), Ραζάκ (86' Απόνιο), Μακρής, Μιλιάζες, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Μέγι, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (77' Μπογκντάνοφ), Γκέντσογλου, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ (90'+2' Κασναφέρης) Νόσκοβιτς (64' Παμλίδης)

 

Γκολ: Μιλιάζες (90'+7')

Κάρτες: Μιλιάζες (25'), Κουτσιανικούλης (88'), Μερεμπασβίλι (90'+5') - Λυκογιάννης (48'), Μέγι (61'), Παμλίδης(79'), Τσέρνι (90'+7')

 

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, και δεύτερη εκτός έδρας, πανηγύρισε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού σε ένα πολύ όμορφο και ανοικτό παιχνίδι με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι πράσινοι με τους τρεις πόντους που πήραν χάρη στο γκολ του κορυφαίο τους στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου, Πέτριτς, έφτασε τους 22 βαθμούς, έμειναν μόνοι τους στην τρίτη θέση και μείωσαν την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό στον ένα βαθμό.

Παράλληλα παραμένουν στο κυνήγι του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση έξι πόντων από τους πράσινους και μπήκαν γερά στην διεκδίκηση του τίτλου ενώ τώρα πάνε στην Τρίπολη και αν πάρουν και εκεί το τρίποντο θα έχουν βγάλει ένα σερί δύσκολων αγώνων με το απόλυτο.

Ο Γιάννης Αναστασίου επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα καθώς άφησε εκτός τους Μπεργκ, Τριανταφυλλόπουλο, Κλωναρίδη και Λαγό ενώ επανέφερε στην ενδεκάδα τους Μέντες, Σίλντενφελντ, Δώνη, Μπαϊράμι και Πέτριτς που δεν είχαν ξεκινήσει στο ματς με την Βέροια.

Ένα μίνι ροτέισον από τον κόουτς του Παναθηναϊκού που δικαιώθηκε από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την εικόνα των πράσινων καθώς το τριφύλλι ήταν και πάλι αρκετά καλό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή, απείλησαν με πολλές ευκαιρίες μέχρι το 30' και στη συνέχεια είχαν ένα κενό δεκάλεπτο όπου επιστρατεύτηκαν ο Στιλ και το δοκάρι ώστε να διατηρηθεί το μηδέν.

Εν συνεχεία οι πράσινοι απείλησαν και πάλι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έχοντας και αυτοί δοκάρι με τον Πέτριτς ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή τους ήταν καθολική αν και δεν είχαν τόσες κλασικές ευκαιρίες όπως στο πρώτο ημίχρονο.

Η παρουσία του Μπεργκ βοήθησε τον Παναθηναϊκό να επιτεθεί πιο ορθολογικά και να απειλήσει περισσότερο μέσα και από τα στημένα με ένα εκ των οποίων βρήκε το γκολ χάρη σε κεφαλιά του Πέτριτς.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός έπαιξε για μισή ώρα στο παιχνίδι καλά. Για ένα τέταρτο στο πρώτο μέρος και για ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες και να σκοράρει κιόλας αλλά εκεί όπως είπαμε βρήκε μπροστά του τον Στιλ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τα πάντα καλά μέχρι έξω από την περιοχή.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης, Ιορδάνης Δημητριάδης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακάλι, Κέβιν, Κούσας, Μπεχεράνο, Κάπελ (79' Κόρμπος), Γοδόι, Βιγιαφάνες, Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Βασιλείου (65' Άλβες), Φωτάκης (72' Καλογέρης)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μέντες, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Νάνο, Μπούι (79' Λαγός), Ζέκα, Δώνης, Μπαϊράμι (76' Ντίνας), Πέτριτς, Καρέλης (54' Μπεργκ).

Γκολ: 81' Πέτριτς

Κάρτες: 79' Γοδόι, 83' Κέβιν/43' Δώνης, 51' Μπούρμπος

 

Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 0-2

Με όπλο την σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα των παικτών του, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Νίκης Βόλου για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Super League και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μπακασέτας ήταν εκείνος που με σουτ στο 41' κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη ενώ το τελικό αποτέλεσμα για τους Αρκάδες γράφτηκε δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του Δελφάκη, με όμορφη ενέργεια και πλασέ από τον Μάσα.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη, ενώ στον αντίποδα η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να μείνει για τρίτο σερί εντός έδρας ματς αήττητη και έμεινε καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας.

 

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Βοηθοί: Χρήστος Μαγιάνης, Φλώριος Ελευθερίου

Τέταρτος: Σταύρος Μάνταλος

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Αργύρης (79' Νικλητσιώτης), Ίβενς, Τσουκάνης, Κοτσαρίδης (67' Μέτσε), Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος (46' Κορέτας), Μάρτινς, Μουζακίτης, Τζιώρας

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Τιέ Μπι (60' Μουνάφο), Κουρμπέλης, Μπακασέτας (60' Ουσέρο), Μάσα, Φερνάντες (72' Τσοκάνης), Πάρα

Γκολ: Μπακασέτας (41'), Μάσα (90+3')

Κίτρινες κάρτες: Κοτσαρίδης (20'), Μουζακίτης (30')

Κόκκινες κάρτες: