Βαθμολογία

Πρεμιέρα για τις Γυναίκες της ΑΕΛ

H γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ξεκινάει την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 το παρθενικό της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της η ομάδα της ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο AEL FC ARENA μετά την επίτευξη συμφωνίας με την ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη χρήση του γηπέδου για όλους τους εντός έδρας αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας και ιδιαιτέρως τους χορηγούς των αγώνων Κωνσταντίνο Πηλαδάκη για την ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε. – Δήμητρα Γκάφα για την EUROPA SECURITY  - Βασίλειο Χατζή για την Β. ΧΑΤΖΗΣ-συνεργείο καθαρισμού και Θεολόγη Παπαδόπουλο για την AEGEAN OIL.

Το σωματείο της ΑΕΛ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και να παρευρεθεί αυτή τη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο AEL FC ARENA για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Κένταυρο Λάρισας.

Υπενθυμίζουμε ότι το σωματείο μας έχει εκδώσει κάρτα ενίσχυσης για το συγκεκριμένο τμήμα, αξίας 10€, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα παρακάτω σημεία.

1.Γραφεία ΑΕΛ, Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος, καθημερινά 17:00-21:00

2.Γραφεία Ακαδημίας, Θύρα-3 Αλκαζάρ, καθημερινά 15:00-19:00

3.AEL city store, Μανωλάκη 9-11, ώρες λειτουργίας καταστημάτων

4.VERSUS CAFE, Καραθάνου & Ηπείρου