Βαθμολογία

Aνακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφική κίνηση επισημοποίησε την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου για την επόμενη τριετία.

Ως γνωστόν, ο 24χρονος αμυντικός, που προέρχεται από τη σουηδική Ασιρίσκα, δοκιμαζόταν τις τελευταίες μέρες από τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον οποίο έπεισε εντέλει για τις ικανότητές του.

«Μετά την άκρως επιτυχημένη δοκιμή του στις προπονήσεις της ομάδας, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα 3 χρόνια!

Ο πρώην αμυντικός της Ασιρίσκα υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ από 1/1/2015 ως την 31/12/2017. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1990 στη Στοκχόλμη και έχει αγωνιστεί σε AFC United, Acropolis και Assyriska FF πριν μετακομίσει πλέον στη Θεσσαλονίκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς παίκτης δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου, που αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή, δίνοντάς μου το δικαίωμα να τους δικαιώσω μέσα από σκληρή δουλειά στο υψηλό επίπεδο που μου προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ. Προτιμώ να μην πω περισσότερα πράγματα μέχρι ο κόσμος να δει και να εκτιμήσει το τι έχω να δώσω μέσα στο γήπεδο».