Βαθμολογία

Σμόλινγκ: «Μπορούμε να συνεχίσουμε νικηφόρα»

Πεπεισμένος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συνεχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος σημείωσε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την ικανότητα να περάσουν αλώβητοι από τα επερχόμενα ματς κόντρα σε Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ.

Μετά τις επικρατήσεις επί των Χαλ και Στόουκ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να υπερασπιστεί το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών, στα παιχνίδια που ακολουθούν, κόντρα σε Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ.

Η δυσκολία των συγκεκριμένων παιχνιδιών είναι σαφώς μεγαλύτερη, ωστόσο σύμφωνα με τον Κρις Σμόλινγκ, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

«Ναι, νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία πολύ καλή φόρμα. Έχουμε και πάλι πίστη. Τώρα όλοι δουλεύουμε σκληρά για το υπόλοιπο της εβδομάδας, επειδή έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα. Είχαμε δύο καλές εμφανίσεις, όπου παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Εάν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα», δήλωσε αρχικά.

«Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε παιχνίδια και παίρνουμε αποτελέσματα. Είναι ένα χαρούμενο μέρος μέχρι στιγμής. Πιστεύω πως έχουμε ξεκινήσει να έχουμε έναν καλό αριθμό παικτών που παίζουν συνέχεια και πιστεύω πως αποδίδει», ανέφερε.