Βαθμολογία

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι ενόψει Αιγινιακού

Μπορεί οι εξελίξεις και οι διεργασίες στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ να είναι σε… οργασμό, όμως παράλληλα η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι της Κυριακής στις 15:00 στο Αιγίνιο (χωρίς τηλεοπτική κάλυψη) κόντρα στον Αιγινιακό.

Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και οι δύο ομάδες είναι σε μια περίεργη κατάσταση αφού τόσο ο κ. Νιώπας όσο και ο κ. Πλεξίδας έχουν βγει και έχουν δηλώσει πως θέλουν να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους!

Αναφορικά με την ΑΕΛ, εδώ σίγουρα το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι καθόλου καλό και η ψυχολογία των παικτών πρέπει άμεσα να αλλάξει παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν έχει γίνει προσπάθεια τις τελευταίες ώρες μεταξύ των παικτών να «κλείσουν τα αυτιά τους» σε όσα ακούγονται και να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τον Αιγινιακό που είναι κομβικής σημασίας. Έχουν γίνει και συζητήσεις μεταξύ τους τα τελευταία 24ωρα…

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί. Για την ώρα πάντως όλα είναι ανοικτά στο θέμα της παραμονής του Θωμά Γράφα στην ΑΕΛ και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα.