Βαθμολογία

Αποσύρθηκε ο Εθέρινγκτον

Τους τίτλους τέλους της καριέρας του έριξε ο Μάθιου Εθέρινγκτον, σε ηλικία 33 ετών, αφού δεν βρήκε ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Στόουκ και λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στη μέση, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.  

Στο τέλος της περσινής σεζόν, ολοκλήρωσε τη θητεία του στους «πότερς» και αποχαιρέτησε τον σύλλογο έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας και προσφοράς. Πλέον, θεωρείται θρύλος της ομάδας, της οποίας η φανέλα ήταν και η τελευταία που έβαλε στην καριέρα του ο Εθέρινγκτον.

Αν και συμμετείχε σε κάποιες προπονήσεις της Μίλγουολ με σκοπό να δείξει ότι μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί, αναζητώντας ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, κατάλαβε ότι ήταν πλέον πολύ δύσκολο λόγω και του προβλήματος στη μέση.

«Ήρθε η μέρα της αποχώρησής μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την ημέρα που έκανα το ντεμπούτο μου σε ηλικία 15 ετών. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασα αλλά και τους οπαδούς. Έχω κάνει αρκετά λάθη, αλλά έπλασαν τον χαρακτήρα μου τα βιώματα και οι στιγμές. Κοιτάζω το παρελθόν με περηφάνια και το μέλλον με αισιοδοξία» έγραψε ο 33χρονος στο twitter.