Βαθμολογία

Πρώτα ο Κόκε

Ξεκάθαρη προτεραιότητα στα μεταγραφικά ζητήματα του Άρη η απόκτηση του Σέρχιο Κόκε. Αυτό έγινε ξεκάθαρο στη χθεσινή συνάντηση του Γαλανού με τους Κάμπος και Τοπαλίδη.

Η συμφωνία με τον Σέρχιο Κόκε είναι η προτεραιότητα για τα μεταγραφικά του Άρη.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο και στη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι της ομάδας χθες με θέμα συζήτησης την ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γαλανός, Κάμπος και Τοπαλίδης έθεσαν επί τάπητος όλα όσα αφορούν το… μέλλον της ομάδας και το πώς αυτή θα μπορέσει να κερδίσει την άνοδο όσο το δυνατόν περισσότερο εύκολα.

Οι τρεις άντρες έβαλαν κάτω όλα τα ανοικτά μέτωπα και καθόρισαν τις επόμενες κινήσεις πάντα με βάση ότι θα αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Κόκε αναμένονται άμεσα καθώς σήμερα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο αδερφός και μάνατζερ του Ισπανού άσου.

Από τη διοίκηση, όπως μεταφέρθηκε χθες σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή, πηγάζει μια αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν και οι υπόλοιπες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν όπως ο Δάρλας που έρχεται αύριο το μεσημέρι για να συζητήσει.

Εκτός από τους δυο επιθετικούς και τον στόπερ, η αναζήτηση αφορά και ένα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Σανιά. Ο Κάμπος θέλει ένα μέσο που να κρατάει μπάλα ώστε να μην δίνεται αμέσως η κατοχή στον αντίπαλο.