Βαθμολογία

Παίρνουν σειρά Μπεργκ και άλλοι τρεις

Στην επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ στρέφουν πλέον όλη την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό, έχοντας παράλληλα συζητήσεις με άλλους τρεις παίκτες (Κλωναρίδη, Δώνη και Ρισβάνη).

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για πολλά ακόμη χρόνια θα φορούν οι Νίκος Καρέλης, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Θανάσης Ντίνας, οι οποίοι από χθες συμφώνησαν με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι το 2018, 2017 και 2018, αντίστοιχα.

Πλέον περνάει σε πρώτο πλάνο η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σε πρώτη φάση εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του και εντός της ημέρας το «τριφύλλι» αναμένεται να καταθέσει την τελική του πρόταση στην πλευρά του Σουηδού επιθετικού.

Εκείνο που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι οι «πράσινοι» προσφέρουν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του 30%. Πιο δύσκολη είναι η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού το συμβόλαιό του αυτή τη στιγμή φτάσει τις 800.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή το ποσό μοιράζονται από κοινού ο Παναθηναϊκός με την Ντιναμό Μόσχας.