Βαθμολογία

Πιστεύει στην παραμονή ο Μπρους

Σίγουρος πως η ομάδα του θα καταφέρει και φέτος να αποφύγει τον υποβιβασμό, εμφανίστηκε ο προπονητής της Χαλ, Στιβ Μπρους. Οι «τίγρεις» δεν έχουν πραγματοποιήσει καθόλου καλή εκκίνηση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και με μόλις δύο νίκες μετά από 13 αγωνιστικές, βρίσκονται οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 17η θέση του πίνακα.

Ο Μπρους πάντως έδειξε να πιστεύει στην ποιότητα της ομάδας του και δήλωσε αισιόδοξος πως και η νέα χρονιά θα βρει την Χαλ στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Σίγουρα η αρχή της σεζόν ήταν δύσκολη για εμάς και δεν έχουν έρθει ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το έχω ξαναπεί ότι για να μείνεις στην κατηγορία χρειάζεσαι δέκα νίκες και μέχρι στιγμής εμείς έχουμε μόνο δύο. Συνεχίζω να πιστεύω πάντως στην ποιότητα της ομάδας μου και να θεωρώ πως έχουμε καλύτερο σύνολο από πέρυσι. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πρωτάθλημα που δεν συγχωρούνται τα λάθη και στο τέλος πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε ξανά» ήταν τα λόγια του προπονητή της Χαλ, μία ημέρα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον.