Βαθμολογία

«Δεν θα γυρίσω στην Ισπανία»

Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να γίνει. Ο Θέσαρ Αθπιλικούετα διέψευσε τις φήμες ότι σκέφτεται την επιστροφή του στην Ισπανία, επισημαίνοντας πως στο μυαλό του για τα επόμενα χρόνια υπάρχει μόνο η Τσέλσι!

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών δυνάμεων της πατρίδας του, όπως των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, όμως ο ίδιος δηλώνει πιστός στρατιώτης των Λονδρέζων!

«Δεν σκέφτομαι την πατρίδα μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Παρακολουθώ τι γίνεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά δεν νομίζω ότι θα γυρίσω εκεί. Απολαμβάνω τη ζωή μου στο Λονδίνο και προτιμώ να μείνω στην Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Πρόσφατα, δύο από τους κορυφαίους αμυντικούς που ανέδειξε ποτέ το αγγλικό ποδόσφαιρο, οι Γκ. Νέβιλ και Κάραγκερ, τον χαρακτήρισαν ως τον κορυφαίο μπακ αυτή τη στιγμή στο Νησί!

«Αυτές οι δηλώσεις με κολακεύουν, αλλά ταυτόχρονα μου έδωσαν επιπλέον κίνητρο για να γίνω καλύτερος. Πάντα δούλευα με σκοπό να γίνω ένας από τους κορυφαίους στη θέση μου, όμως είναι ξεκάθαρο πλέον πως όσα πετυχημένος, τόσο περισσότερο αυξάνεται η πίεση. Ακόμα όμως μπορώ να βελτιωθώ. Είμαι τυχερός γιατί προπονούμαι με σπουδαίους αμυντικούς, που αποτελούν παράδειγμα για μένα» προσέθεσε.