Βαθμολογία

Βλέπει Γιορίς η Γιουνάιτεντ

Τον Ούγκο Γιορίς βλέπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χέα, αν τελικά ο Ισπανός φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Από κοντά παρακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χέα, σε περίπτωση που ο Ισπανός μετακομίσει τελικά στη Ρεάλ.

Ο Ισπανός πορτιέρο αρνήθηκε πρόσφατα πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι «κόκκινοι διάβολοι», με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2016. Η ομάδα Μάντσεστερ ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση, αλλά αν τελικά ο 24χρονος αρνηθεί και πάλι, τότε θα τον πουλήσουν το προσεχές καλοκαίρι, ώστε να μην τον χάσουν ελεύθερο του χρόνου.

Σε περίπτωση που ο Ντε Χέα αποχωρήσει, ο Φαν Χάαλ βλέπει τον ιδανικότερο αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Γιορίς. Ωστόσο η περίπτωση του 27χρονου τερματοφύλακα μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Γάλλος υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τα «σπιρούνια» που λήγει το 2019. Αν τελικά η Γιουνάιτεντ κινηθεί για τον πρώην παίκτη της Λυόν, τότε θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 32 εκατ. ευρώ.