Βαθμολογία

Σαλπιγγίδης: «Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης περιμένει τον Ολυμπιακό επιθετικό κι αποφασισμένο, αλλά υπόσχεται πως ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει… άπραγος στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Μάχη υπόσχεται να δώσει ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον αποφασισμένο Ολυμπιακό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

«Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά σε τέτοιου είδους ματς όλα είναι ανοικτά. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ό,τι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά για την ομάδα μας», δήλωσε ο πολύπειρος επιθετικός στη Nova.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα κάθε χρόνο, σίγουρα περιμένει με μεγάλη προσμονή αυτό το παιχνίδι και θέλει να μας περάσει στη βαθμολογία, αλλά κι εμείς δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε χαρούμενοι από τον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε.