Βαθμολογία

Ραντεβού Nova και Super League για τη ρήτρα

Οι εκπρόσωποι της NOVA συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, συζητώντας το θέμα της αποζημίωσης που αξιώνει το συνδρομητικό κανάλι λόγω των αναβολών στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου, του γενικού διευθυντή της διοργανώτριας Αρχής, Μιχάλη Αναγνώστου, με δύο εκπροσώπους της Nova, κ.κ. Παπαδόπουλο, Κασκανιώτη έγινε τη Δευτέρα (01/12), με το αντικείμενο της συζήτησης να είναι αυτό της αποζημίωσης που αξιώνει το συνδρομητικό κανάλι λόγω της δεύτερης συνεχόμενης αναβολής στο πρωτάθλημα.

Η NOVA δεν έχει καμία αξίωση για την πρώτη αναβολή, καθώς αυτή ήρθε μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη. Για τη δεύτερη αναβολή, όμως, με αφορμή την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο δεν ισχύει το ίδιο. Η NOVA θεωρεί πως έγιναν δυο παραβάσεις, καθώς δεν διεξήχθη αγωνιστική ενώ μπορούσε να γίνει και παράλληλα δεν ορίστηκε για το επόμενο διαθέσιμο σαββατοκύριακο. Έτσι, ζητά 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε εβδομάδα που δεν υπήρξε τηλεοπτικό προϊόν, με τη συνολική αξίωση να φτάνει στα 3 εκατ. ευρώ. Συμφωνία δεν υπήρξε στην πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών κι αναμένεται να επαναληφθεί όπως αναφέρει και μερίδα του Τύπου την Τρίτη (02/12).

Πηγή: onsports.gr