Βαθμολογία

Φερναντίνιο: «Θα δείτε μια άλλη Σίτι»!

Ήταν η νέα αφετηρία που αναζητούσαν. Οι σημαντικές νίκες επί της Μπάγερν Μονάχου και της Σαουθάμπτον τόνωσαν το ηθικό των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι- σύμφωνα με τον Φερναντίνιο- είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος μέχρι το τέλος της σεζόν!  

«Αυτή είναι μια διαφορετική στιγμή για εμάς και πιστεύω ότι από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν θα δείτε μια διαφορετική Μάντσεστερ Σίτι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως τώρα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην ώθηση που έδωσε στην ομάδα η σπουδαία νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Τα πάντα άλλαξαν μετά από αυτό το παιχνίδι. Νικήσαμε, ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ με 2-1 στο πρώτο ημίχρονο. Όταν νικάς τόσο καλές ομάδες όπως η Μπάγερν η αυτοπεποίθησή σου μεγαλώνει. Το αποδείξαμε αυτό όταν νικήσαμε και τη Σαουθάμπτον. Ανυπομονούμε τώρα για το επόμενο ματς με τη Σάντερλαντ, όπου είμαστε έτοιμοι για τη νίκη»!