Βαθμολογία

Μάτα: «Το ίδιο πρόσωπο και τον Δεκέμβριο»

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και τον τελευταίο μήνα του 2014 έδωσε ο Χουάν Μάτα, μετά τη νέα νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Χαλ!  

Ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα που επικρατεί μετά το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων, επισημαίνοντας ότι στόχος στο εξής είναι η διάρκεια στην απόδοση της ομάδας.

«Το Σάββατο νικήσαμε στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στο «Ολντ Τράφορντ». Η ομάδα έπιασε καλή απόδοση, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Απόλαυσα την παρουσία μου στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στο διαφοροποιημένο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα:

«Στα αποδυτήρια σκεφτόμασταν ότι παίξαμε καλά και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό. Επιβραβεύτηκαν όλες οι προσπάθειές μας στις προπονήσεις. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το σερί θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο, ο οποίος είναι πολύ φορτωμένος και μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας».