Βαθμολογία

Σοβαρά άρρωστη…

Η φωτογραφία ενδεικτική της θολούρας που υπάρχει στην μεγάλη ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε κάκιστη την Δευτέρα το βράδυ στο παιχνίδι κόντρα στον Τύρναβο (0-0). Ομάδα χωρίς φαντασία αν και με όλα της τα επιθετικά «όπλα» μακριά από τον καλό της εαυτό. Ενδεικτικό είναι πως δεν έχασε μεγάλες ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη περισσότερο για μισή ώρα!!!

Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε το βράδυ της Δευτέρας ήταν ενδεικτική της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην Θεσσαλική πρωτεύουσα με τον κόσμο να αντιδρά στις όποιες διοικητικές αποφάσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα.

Η ΑΕΛ είναι σοβαρά άρρωστη και το αγωνιστικό τμήμα δεν κατάφερε να δώσει έστω μια πνοή ελπίδας στον κόσμο της ομάδας. Είναι λογικό η τραγικότητα των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ να μεταφέρθηκαν και στην ομάδα και η εικόνα που παρουσίασαν ο Γράφας και οι παίκτες του ήταν ενδεικτική της συνολικής κατάστασης που υπάρχει στην ΑΕΛ.

Πραγματικά τα λόγια περισσεύουν σε μια τέτοια κατάσταση που είναι πλέον οριακή και θα πρέπει τώρα να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της μεγάλης ΑΕΛ!