Βαθμολογία

Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Τύρναβο την Δευτέρα το βράδυ στο «παγωμένο» Αλκαζάρ θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού το τελικό 0-0 τα λέει όλα… Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Πολλά τα προβλήματα στην ανάπτυξη της ΑΕΛ που έκανε «γκέλα» στην έδρα της. Ο Τύρναβος μάλλον ικανοποιημένος από τον έναν βαθμό που απέσπασε και ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Απογοήτευσε η ΑΕΛ που… «ξύπνησε» πέντε λεπτά πριν το φινάλε, κάνοντας κάποιες καλές φάσεις. Τεράστια ευκαιρία για τον Τύρναβο στο 88’ με τον Ποκόνγκ. Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΛ με το τελευταίο σφύριγμα σε διοίκηση και παίκτες!

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτ.: Αχιλλέας Ζαχαρούλης

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες και γενικά το ματς δεν ήταν καλό. Και στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Αργό παιχνίδι χωρίς έμπνευση οι δύο ομάδες και χωρίς αξιόλογες φάσεις εκτός από κάποιες εξαιρέσεις…

Από το 63’ ο Τύρναβος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κισκαμπάνης. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς δεν ικανοποιήθηκε καθόλου αφού το θέαμα ήταν κατώτερο του αναμενόμενου. Η ΑΕΛ την επόμενη Κυριακή θα αγωνιστεί κόντρα στον Αιγινιακό εκτός έδρας, ενώ ο Τύρναβος θα υποδεχθεί τον Πιερικό στο Αλκαζάρ.

Το φιλμ του αγώνα

7' Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Ντερνίς από αριστερά έκανε τη σέντρα ο Στεφανίδης την κεφαλιά που πέρασε όμως αρκετά άουτ.

16' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Ντερνίς έκανε ένα ωραίο σουτ με το αριστερό μέσα στην περιοχή, αλλά πολύ καλή και η αντίδραση του Πρίφτη.

23' Από λάθος του Αποστολίδη, ο Γεωργίου βρέθηκε από πλάγια αριστερά, έκανε ένα δυνατό σουτ η μπάλα λίγο άουτ.

25' Από κόρνερ ο Ντατίδης έκανε το σουτ, αλλά ο Αποστολίδης σε καλή θέση έδιωξε τον κίνδυνο.

37' Σουάνης και Ντερνίς ωραίος συνδιασμός, η μπάλα στον Πινδώνη έκανε το σουτ όμως δεν ήταν δυνατό.

45' Τακουνάκι του Περίκο στον Μουλόπουλο, συρτή σέντρα από τον αμυντικό της ΑΕΛ αλλά ο Στεφανίδης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή.

53' Πολύ καλό σουτ ο Αναστασάκος με το αριστερό, η μπάλα λίγο άουτ.

80' Σουτ από μακριά του Τσιλιγκίρη εύκολα ο Πρίφτης.

85’ Σέντρα ο Μουλόπουλος κεφαλιά ο Πινδώνης η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

86’ Πάσα του Τσιλιγκίρη στον Μπλέντι ο τελευταίος το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.

88’ Τεράστια ευκαιρία ο Τύρναβος με τον Ποκόνγκ ο οποίος έκανε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Τζούνιορ, Ντερνίς (65’ Τσιλιγκίρης), Πινδώνης, Σουάνης (58’ Μπλέντι), Περίκο (46’ Αναστασάκος), Στεφανίδης.

Τύρναβος (Αποστόλος Χαραλαμπίδης): Πρίφτη, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου (76’ Ζυγκερίδης), Νταντίδης, Σολφερίνο (68’ Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (57’ Τσούκαλος), Παληγεώργος, Στεριανός, Ποκόνγκ.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραλιόλιος, Ρίγκος, Νικολαϊδης.