Βαθμολογία

Στην πόρτα της εξόδου ο Τζόνσον

Πέτυχε με αυτοθυσία το νικητήριο γκολ απέναντι στην Στόουκ χτυπώντας μάλιστα στο κεφάλι αλλά αυτό φαίνεται πως δεν επηρέασε κανέναν στη Λίβερπουλ. Ολα δείχνουν ότι ο Γκλεν Τζόνσον διανύει τους τελευταίους του μήνες στο «Ανφιλντ» αφού ο σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να του ανανέωσει το συμβόλαιο.

Ο Τζόνσον, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι τόνισε ότι θέλει να παίζει όπου πραγματικά τον θέλουν και πως σεβόμενος τους συμπαίκτες του αλλά και τον κόσμο της ομάδας, δεν πρόκειται να επηρεαστεί στο παραμικρό μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο Τύπος γράφει ότι η Λίβερπουλ μου προσφέρει τα μισά λεφτά στο συμβόλαιο αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί πολύ απλά δεν μου έχει κάνει καμία προσφορά. Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις στο τέλος της περσινής σεζόν αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Δεν πρόκειται πάντως να το κάνω θέμα. Ούτε πρόκειται να μιλήσω τώρα με άλλους συλλόγους. Κοιτάω μόνο τη Λίβερπουλ και θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου» ξεκαθάρισε ο Τζόνσον όσον αφορά το θέμα με το συμβόλαιό του.