Βαθμολογία

«Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα»

Με πολύ θετικά λόγια για την Σαουθάμπτον μίλησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά το 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι κόντραστο σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν, τονίζοντας την σημαντικότητα μιας τόσο άνετης νίκης απέναντι σε «μια πολύ καλή ομάδα».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν δεύτεροι στην βαθμολογία και τους άξιζε η θέση. Παίξαμε καλά, ήταν σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα για ακόμη μία φορά. Επίσης, πολύ σημαντικό ήταν που καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος» σχολίασε ο Χιλιανός και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην φάση του Σέρχιο Αγουέρο αλλά και τις απουσίες εν όψει Σάντερλαντ:

«Είπα στον διαιτητή ότι πρέπει να αποφασίσει αν είναι πέναλτι ή όχι, όμως ήμουν σίγουρος πως δεν ήταν κίτρινη κάρτα. Ξέρω τον Σέρχιο. Δεν προσπαθεί ποτέ να εξαπατήσει τον διαιτητή. Στην συνέχεια ήταν σημαντικό να ανοίξουμε το παιχνίδι μας. Στα πρώτα 45΄ήταν πολύ κλειστό, αλλά δουλέψαμε καλά σε άμυνα και επίθεση, για να έρθει το γκολ.

Δεν θα έχουμε μαζί μας τους Μανγκαλά και Κομπανί, αλλά θα έχουμε τους Ντεμικέλις και Μπογιάτα, ο οποίος δουλεύει πολύ καλά. Επίσης μπορεί και ο Σανιά να παίξει ως κεντρικός αμυντικός. Για τον τραυματισμό του Κομπανί θα το δούμε αύριο. Βγήκε για να προφυλαχθεί».