Βαθμολογία

Λάμπαρντ: «Ωραίο να λένε ότι με θέλουν»

Χαρούμενος με τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι διατεθημένο να τον κρατήσει στην Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Φρανκ Λάμπαρντ, τονίζοντας ωστόσο πως είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να αναφερθεί με σιγουριά στο θέμα. Με τον δανεισμό του από τη Νιου Γιορκ Σίτι να έρχεται σε ολοκλήρωση με την έλευση του νέου έτους, ο πολύπειρος Άγγλος μέσος ανέφερε:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη γι’ αυτό. Δεν ξέρω. Είναι ωραίο που λένε ότι θέλουν να μείνω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Συγκεντρώνομαι στο να τα πάω καλά εβδομάδα με την εβδομάδα. Δεν κοιτάω τόσο μπροστά. Πάντως είναι καλύτερο να λένε ότι θέλουν να με κρατήσουν παρά ότι δεν βλέπουν την ώρα για να φύγω. Θα δούμε» ενώ προσέθεσε αναφορικά με το ματς κόντρα στην Σαουθάμπτον:

«Στόχος είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, αλλά και στις νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Σαουθάμπτον έπρεπε να κερδίσουμε πέναλτι και ο μη καταλογισμός του μας πείσμωσε.  Κάναμε μια καλή εμφάνιση και αυτό φαίνεται τόσο από την συμπεριφορά μας όσο και από το στήσιμο της ομάδας».