Βαθμολογία

Ποκετίνο: «Αυτό είναι το μέλλον μας»

Ως μια εμφάνιση από το μέλλον χαρακτήρισε αυτή κόντρα στην Έβερτον ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, λέγοντας πως η ομάδα του μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη εάν οι παίκτες του δείξουν και στα επόμενα παιχνίδια στοιχεία όπως σε αυτό της Κυριακής.

«Δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι είμαστε γενναίοι. Ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα, σκόραραν στο πρώτο σουτ τους αλλά ήμασταν επιθετικοί και αρχίσαμε να δείχνουμε το στυλ μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί με ή χωρίς την μπάλα και αν παίξουμε με την ένταση που παίξαμε σήμερα, τότε μπορούμε να κερδίσουμε με το δικό μας στυλ, αλλά και να αναπτυχθούμε. Το σήμερα είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Έδειξα πολλά συναισθήματα στο γήπεδο γιατί ξέρω ότι οι παίκτες και οι οπαδοί μας υποφέρουν πολύ. Ήταν μια καλή ευκαιρία να δώσουμε ως δώρο τους τρεις βαθμούς στον κόσμο μας. Ήταν σημαντικό να χαρούν τη νίκη με την ομάδα.

Πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία και να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το τρίποντο» σχολίασε ο Αργεντινός.