Βαθμολογία

Ούτε τώρα ο Δωτιέας…

Δωτιέας Αγιάς και Εθνικός Φιλιππιάδας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 0-0 την Κυριακή το μεσημέρι για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Δωτιέας στο 35ο λεπτό έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία αφού δεν ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουέλιγκντον (το απέκρουσε ο Σιαράβας).

Ο Δωτιέας είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και απλά κράτησε το μηδέν. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου να μην μπορεί ακόμη να βρει ένα ρυθμό και να πάρει βαθμούς στην έδρα του.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Γούτος (70' Σωτηρόπουλος), Κόκας, Κοκκίνης, Πετρουζέλης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης (79' Λάιος), Ουέλιγκτον (62 Κουβελάς), Κατσίκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας (43' λ.τρ. Γιαννούλης), Πάνος, Λέντζος, Κολιάκης (60' Κολιός), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας (81' Μασέτα), Θεοδώρου.

Διαιτητής: Μπαϊραμίδης (Κοζάνης). Βοηθοί: Ιωαννίδης, Τζιουβάρας (Κοζάνης).