Βαθμολογία

Λυτρώθηκε με πέναλτι ο Λαρισαϊκός

Ένα πέναλτι ήταν αρκετό για τον Λαρισαϊκό, ώστε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το Δασοχώρι, κερδίζοντας τον τοπικό Ατρόμητο με σκορ 0-1 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου, της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι γηπεδούχοι, αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Σαχίνη, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, ενώ η ομάδα της Λάρισας, απείλησε στο πρώτο μέρος κυρίως με τον Γιώργη. Στο δεύτερο ημίχρονο, Σαγάνης και Χύσα είχαν κάποιες ευκαιρίες για τον Λαρισαϊκό, χωρίς ωστόσο να μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Όλα αυτά, μέχρι και το 65ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαγάνης, που ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Λαρισαϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Χύσα, με αποτέλεσμα να κλειστεί πίσω για να κρατήσει το υπέρ του σκορ, ενώ έβγαινε μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις. Έτσι, το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα της Λάρισας, να φεύγει από το Δασοχώρι με ένα σπουδαίο τρίποντο.

Ατρόμητος Δασοχωρίου: Παπανικολάου, Γκουντάρας, Βάνης, Μαντζαφλάρας, Ζαμπούλης, Μπάντσος, Ακριβοσούλης, Γκάρατς, Παλάντζας, Κωσταρέλος(65’ Δαμασιώτης), Σαχίνης.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Μικερτζής(58’ Φλορίν), Θεοχαρίδης, Κούνδουρος, Γενητσεφτσής, Ρομουλίνο, Γιώργης, Σαγάνης, Χύσα, Ευθυμιάδης(85’ Κυριακόπουλος), Τζέτζικας(50’ Τσιμπουκλής).

Γιώργος Μητσιούλης