Βαθμολογία

«Τεσσάρα» από τον Όλυμπο

Επιβλητική νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Όλυμπος Γόννων, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Ιπποκράτη και συνεχίζει να βρίσκεται πρώτος στον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα των Γόννων, ήταν καταιγιστική ενώ ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως η ομάδα της Λάρισας, έμεινε με δύο παίκτες λιγότερους στο παιχνίδι.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό ο Ριζούλης με σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 38’ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Καραναστάσης, κάνοντας το 2-0. Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει πετύχει ξανά γκολ με πέναλτι φέτος για την ομάδα των Γόννων, αλλά σε αγώνα Κυπέλλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιπποκράτης έμεινε με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Κουτσιμάνης και Φωτίου, με δεύτερη κίτρινη και απευθείας κόκκινη κάρτα αντίστοιχα. Στο 67’ οι Γόννοι είχαν δοκάρι με τον Καραδούκα, ενώ στο 72’ ο Ριζούλης έκανε το 3-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του. Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Ντόντος, από μπαλιά του Ριζούλη.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Πανδρεμένος(34’ Ντόντος), Γραβάνης, Τσιαπλές, Μαργκεκάι, Μούργκας, Ντόι, Πραγκαφίλης(73’ Καλούσης), Καραδούκας, Μάντζιαρης(55’ Τσούγιας), Ριζούλης.

Ιπποκράτης(Βασίλης Κουτσιμάνης-Γιάννης Εμμανουήλ): Βλιτσάκης, Τσουμάνης(60’ Κιούσης), Κουματζέλης, Κώτσιας, Δαούλας, Τσιόγκας, Κουτσιμάνης Ευ., Μπούζο(75’ Ρώμιος), Κουτσιμάνης Ι.(85’ Παλάντζας), Φωτίου, Ροκούδης.

Γιώργος Μητσιούλης