Βαθμολογία

Κέρδισε και ανεβαίνει η Καρυά

Σπουδαία νίκη πήρε ο Όλυμπος Καρυάς, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, απέναντι στην Ελασσόνα 2013 με σκορ 3-1 και πλέον ανέβηκε περισσότερο στην βαθμολογία, στον αγώνα που κάνει για να απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τους, που έχασε και πέναλτι.

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Καβαρατζής βρήκε με σέντρα τον Αχιλλέα Αλεξόπουλο, που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Ορέστης Δάσσιος, βρήκε με συρτή μπαλιά τον Κώστα Δάσσιο, μπροστά από το τέρμα και ο δεύτερος δεν αστόχησε, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην συνέχεια, ο Λευτέρης Καβαρατζής έχασε ένα τετ-α-τετ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γιώργος Δάσσιος είχε δοκάρι στο 60ο λεπτό. Στο 65’ ο Μουλογιάννης κέρδισε πέναλτι για την ομάδα της Ελασσόνας, την εκτέλεση του οποίο ανέλαβε ο Καρυπίδης, που είδε τον Καρακώστα να αποκρούει την μπάλα.

Έτσι, φτάσαμε στο 70ο λεπτό, όταν ο Στέλιος Αλεξόπουλος, βρήκε με έξυπνη κάθετη μπαλιά τον Καραγκόγκο και αυτός έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 3-1, με τον Μουλογιάννη στο 80ο λεπτό.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Γ., Δάσσιος Γρ., Στεργιούλας, Καβαρατζής(85’ Δημητρίου), Αλεξόπουλος Στ., Αλεξόπουλος Αχ., Δάσσιος Κ.(75’ Αξιούγκας), Μανούσιος, Δάσσιος Ορ.(60’ Καραγκόγκος).

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Γελαδάρης, Παπακυριάκος, Μίχης, Γεωργούλας Λ., Γεωργούλας Π., Μπούτλας, Θώμος(75’ Πιτσιρίγκος), Τριανταφύλλου, Μουλογιάννης, Γιώτσας(60’ Ναλμπαντίδης), Καρυπίδης.

Γιώργος Μητσιούλης