Βαθμολογία

Τρένο από την Δήμητρα η Ραψάνη!

Ο Σ.Σ. Ραψάνης πέρασε εντυπωσιακά από την Δήμητρα Αγιάς, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με το εντυπωσιακό 5-1 και διατηρήθηκε μόνη στην δεύτερη θέση και σε απόσταση "βολής" από τους πρωτοπόρους Αμπελόκηπους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κατσαμάκας που πέτυχε χατ-τρικ!

Η ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά άνοιξε το σκορ στο 28' με τον Κατσαμάκα, ενώ στο 35' ο Βάρσος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο 40' σε 1-2 με τέρμα του συνήθη ύποπτου Σαμαρά, έπειτα από κάθετη του Φλώρου, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την Δήμητρα.

Στο 60' ο Κατσαμάκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ στο 65' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κουτσάκη εκτός περιοχής.

Στο 69' ο Κατσαμάκας ολοκλήρωσε την τρομερή του εμφάνιση με χατ-τρικ για το 1-4, ενώ στο 85' ο Σινάν Τζέφρι έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 1-5.

Δήμητρα Αγιάς: Ανδρίτσος, Χαϊδούσης, Βελλής, Μυλωνάς, Μητρακόπουλος, Μπίμπα, Χριστδούλου, Φλώρος (60' Γεράκας), Τσαγκαλάς (46' Κουρούκας), Σαμαράς, Τσιάμπας.

Σ.Σ. Ραψάνης: Σδούγκας, Τσούλκας (65' Σινάν Ε.), Βάρσος, Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Σινάνι Κ., Σινάνι Β., Κουτσάκης (83' Αγγελίκος), Σινάν Τζ.,Μπούρος (75' Γκιώνης), Κατσαμάκας.

Διαιτητές: Φακής Γ., Τσαπράζης Α., Τέγος Δ.