Βαθμολογία

Με σταθερή πορεία για την κορυφή ο Ροδιακός

Ακόμα μια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας αυτήν την φορά κατάφερε να πάρει ο Ροδιακός, που κέρδισε με σκορ 0-2 τον Κεραυνό Δένδρων, για την 9η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και κατάφεραν να επιβληθούν του αντιπάλου τους, παραμένοντας σταθερά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, είχαν κάποιες ευκαιρίες, με τους Μπακού, Κατσιαβριά και Μαργαρίτη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη, ο Ροδιακός απείλησε στο πρώτο μέρος, κυρίως με τους Τόρη και Γαλάρα. Τελικά, στο 31ο λεπτό, ο Γκαμπέτας ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Αλεξούλη, όταν έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, συνέχισαν την πίεση, απειλώντας κυρίως με τους Καλέση και Ρόκα, με τον δεύτερο να σημειώνει τελικά το 0-2, στο 58ο λεπτό του παιχνιδιού. Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης κι έτσι η ομάδα της Ροδιάς έφυγε ακόμα μια αγωνιστική με το τρίποντο της νίκης.

Κεραυνός Δένδρων(Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Γκάτης, Μπαλογιάννης, Ζιόγκος, Καλαμάς, Σκριάπας(60’ Τσιάτας), Μαργαρίτης, Μπακού, Ρενάτο(46’ Τσούτσος), Τσένης(70’ Γκανάτσιος), Κατσιαβριάς.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Φετάου, Σπάχος, Γκαμπέτας, Τσιόγκας, Μπαλκουράς, Καλέσης(82’ Λαζαρίδης), Ρόκα, Τόρης(68’ Χαραλαμπόπουλος), Γαλάρας(58’ Πατρίκου).

Γιώργος Μητσιούλης