Βαθμολογία

Θηλυκός κένταυρος πέντε αστέρων!

Με το δεξί ξεκίνησε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο «Κουκουλίτσιου – Μουσιάρη» η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Κενταύρου Λάρισας, όπου μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αγωνίστηκε απέναντι στις Αμαζόνες Καλυβίων (ομάδα από τα Τρίκαλα) και επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Ζαχναζαριάν και Γκαραγκουνούλη και ένα η Καρανάσιου. Δίκαιη η επικράτηση λαρισινής ομάδας που την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA την ΑΕΛ σε ένα τοπικό ντέρμπι.

Από νωρίς στο 7’ από σέντρα της Γκαραγκουνούλη, πήρε η Ζαχναζαριάν και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 27’ η ίδια παίκτρια έβγαλε τη σέντρα στην Γκαραγκουνούλη απέκρουσε σθεναρά η Σταμπολίδου με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα (1-0). Στο 28’ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή για την Ζαχναζαριάν η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 37’ η Κοντέλη έβγαλε στην Ζαχναζαριάν και αυτή κάνοντας δύο ντρίπλες έκανε το 2-0. Στο 50’ η Σχοιναράκη έβγαλε στην Ζαχαρά αυτή έδωσε στην Ζαχναζαριάν και μόνη της πέρασε και έκανε το 3-0. Στο 55’ ξέφυγε από την άμυνα η Γκαραγκουνούλη και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 4-0.

Στο 65’ από πάσα της Γκαραγκουνούλη, πήρε η Καρανάσιου πέρασε την τερματοφύλακα και έγραψε το 5-0. Στο 70’ από αυτογκόλ που σημείωσε η Κατσαρού έγινε το 5-1.

Κένταυρος Λάρισας (Μαρινοπούλου Παρασκευή): Κουτλόγλου, Κατσαρού, Ζαραχάκη, Σχοιναράκη, Δημήρη, Κατσιάρα, Γκαραγκουνούλη, Κοντέλη, Ζαχαρά, Καρανάσιου, Ζαχναζαριάν.

ΑΕΚ Αμαζόνες Καλυβίων (Κατράνας Αθανάσιος): Σταμπολίδου, Μπαντή, Σακκά, Χρισοστομίδου, Χαχάνη, Κουτσιώνα Φ., Τέγου, Τσακνάκη, Κωλέτσου, Τσώλα (58’ Πολυγένη), Κουτσώνα Ο.

Διαιτητική τριπλέτα: Τρέβλας, Μοσχόπουλος, Γάβρας.