Βαθμολογία

Κακό παι(Χ)νίδι στην Γλαύκη

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις που διεξήχθη στην Γλαύκη, η τοπική Δάφνη αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΑΕΔ Νίκαιας.

Στο πρώτο μέρος η μοναδική αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο 34' για τους γηπεδούχους, όταν ο Τσαγκάλης από πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58', όταν είχε δοκάρι σε σουτ του Βράκα.

Μοναδική ευκαιρία χάθηκε όμως και για την ομάδα της Νίκαιας στο 75', όταν ο Λέανδρος Γκατζούλης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά και ο Κουκούτσης δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει το σουτ που επιχείρησε πιεζόμενος από τους αμυντικούς της Γλαύκης.

Τελευταία καλή στιγμή στο 80' και πάλι για την Νίκαια, με τον Λέανδρο Γκατζούλη να μπαίνει με αξιώσεις στην περιοχή, αλλά να κάνει πολύ κακό τελείωμα, με συνέπεια το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Δάφνη Γλαύκης: Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Υφαντής, Αλεξανδρής, Βεργής, Βράκας, Τσακαβίτης, Μπατζογιάννης, Πίρε, Τσαγκάλης (68' Τσιώλης Ν.).

ΑΕΔ Νίκαιας: Τζουβάρας, Χούσα, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Ψαρούλης, Μπακαρτζής, Σακελλαρίου (70' Τίκας), Τριανταφυλλόπουλος, Γκουζιώτης (60' Γκατζούλης Λ.), Γκατζούλης Δ., Γεωργόπουλος (80' Ανδρεόπουλος).

Διαιτητές: Τσακνάκης Π., Αρχοντής Κ., Κακάνης Ν.