Βαθμολογία

Χαμογέλασε με ανατροπή ο Δαμασιακός

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Δαμασιακός κόντρα στο Αβέρωφ, για την 13η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που έγινε το πρωί της Κυριακής, στα γήπεδα του Νομού μας. Η ομάδα της Λάρισας, μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι, ήθελαν περισσότερο το τρίποντο και έτσι κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά να κάνουν και την ανατροπή.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, καταγράφτηκε στο 11ο λεπτό, όταν ο Τσιρβούλης, πήγε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Μαστοροδήμο και να την στείλει στα δίχτυα, ωστόσο η προσπάθεια του κατέληξε άουτ. Στο 35’ ο Ντούγκος δοκίμασε ένα σουτ, που είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 37’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπουνές έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα των αμυντικών και στην συνέχεια απομακρύνθηκε. Έτσι οι δύο ομάδες, πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες και χωρίς τέρματα, αφήνοντας όμως ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Στο 52ο λεπτό, ο Μπουκουβάλας έκανε μια σέντρα-σουτ στην περιοχή και βρήκε τον Δούκα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Παζιάνας ήταν πιο γρήγορος και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Τελικά, το Αβέρωφ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 67ο λεπτό, όταν ο Ταρταμπούκας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1 για την ομάδα της Λάρισας.

Στο 75’ ο Λόλας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Παζιάνας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ αυτού, ο Μπουκουβάλας βρήκε τον Τσιάλτα, που με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 80’ ο Δημήτρης Μουσιάρης δοκίμασε ένα σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 83’ ο Δαμασιακός διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε, σε χέρι αντίπαλου αμυντικού.

Τελικά, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Τσιάλτας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μπουνέ, που από κοντά έκανε το 2-1, ανατρέποντας τελείως το σκορ και δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης(63’ Μπακαΐμης), Λέτσιος Κ., Τσιτουρτζής, Οικονόμου(25’ Δούκας λ.τ.), Καρακάνος, Τσιάλτας, Λόλας, Μουσιάρης Δ., Μπουκουβάλας, Μπουνές(90’ Λέτσιος Στ.).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Παζιάνας, Μιχαήλ, Καφφές, Ελευθέρογλου, Γουργιώτης(80’ Τσαντζαλής), Κολοβός, Ντούγκος, Βαΐτσης(84’ Γκουτζιούλης), Καραγκιόζης, Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας.

Γιώργος Μητσιούλης