Βαθμολογία

Ο Μαχητής ισοφάρισε στο 95’

Ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις και δύο γκολ έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Τερψιθέας, ανάμεσα στον Μαχητή και τον Σμόλικα Φαλάνης (1-1). Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 20’. Ο Σμόλικας με την σειρά του απάντησε στο 22’ αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας. Στη συνέχεια πίεσε ο Σμόλικας και κατάφερε στο επόμενο δεκάλεπτο να ανοίξει το σκορ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στην επανάληψη ο Μαχητής παρουσιάστηκε καλύτερος πίεσε περισσότερο έκανε φάσεις αλλά το γκολ κατάφερε να το σημειώσει στις καθυστερήσεις. Είναι ο πρώτος βαθμός που πήρε και πραγματικά σύμφωνα με την εικόνα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο, τον άξιζε.

Ο Σμόλικας στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή όμως δεν του βγήκαν οι φάσεις εκτός του γκολ, έτσι δεν κατάφερε να πετύχει και άλλο τέρμα και το ματς ήταν αμφίρροπο.

Το φιλμ του αγώνα

20’ Σέντρα του Παπαδημητρίου, πήρε ο Κουρούκας η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

22’ Λιάκος – Κόκκινος το ένα – δύο μέσα στην μικρή περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ, ωραία απόκρουση από την Παπαρσένο Αναστάση.

37’ Φάουλ καταχτυπημένο του Κόκκινου μέσα στην περιοχή, δύσκολη απόκρουση από τον Παπαρσένο Αναστάση.

38’ Από κόρνερ του Κόκκινου, πήρε την κεφαλιά ο Νεστορίδης και έκανε το 0-1.

60’ Φάουλ του Κόκκινου έξω από την περιοχή, όπως έκανε την απόκρουση ο Παπαρσένος Αναστάσης, χτύπησε στο κεφάλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή για προληπτικούς λόγους.

63’ Σουτ ο Κόκκινος, κεφαλιά ο Δάσσιος, ωραία απόκρουση από τον Παπαρσένο Αχιλλέα.

70’ Ξέφυγε ο Κουρούκας, έκανε ωραίο σουτ απέκρουσε ο Μώρας.

78’ Ατομική ενέργεια του μαχητικού Καραμπούζη, έσπασε την μπάλα στον Κουρούκα απέκρουσε ο Μώρας.

80’ Φάουλ του Μολά, πήρε ο Παραφέστας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

95’ Από σέντρα του Παϊτέρη, ο Κουρούκας με κεφαλιά - κάρφωμα από κοντά έκανε το 1-1.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Αν. (60’ λ.τ. Παπαρσένος Αχ.), Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μουμίν, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς, Κουρούκας, Σιαμαντούρας, Ζωσιμάδης (75’ Ζητούνας).

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Γκαλίτσιος): Μώρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Νεστορίδης, Μανιώτης, Κωφός (75’ Τανάγιας Γ.), Χατζηγιάννης, Λιάκος (72’ Πάτσης – 82’ Ντούφας), Δάσσιος, Κόκκινος, Τσιρόπουλος.

Διαιτητή τριπλέτα: Βλιώρας Λ., Τσιτρούλης Θ., Στεργίου Γ.