Βαθμολογία

Two men show!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λιτζερίνο και Μήτρο που πέτυχαν από δύο γκολ, οι Λύκοι επικράτησαν με 4-3 των Καλαρρυτών στο γήπεδο της Νεάπολης σε ένα συναρπαστικό ματς. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Αλεξανδρή, που είχε δύο ασίστ, αλλά λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος. Από πλευράς Καλαρρυτών ξεχώρισε ο Βασιλόπουλος με δύο γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν μόλις στο 50ο δευτερόλεπτο με διαγώνιο σουτ του Σακογιάννη μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση, καθώς στο 4ο λεπτό ο Λιτζερίνος με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Λύκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 2-1 στο 20', αλλά το δυνατό σουτ του Αλεξανδρή μέσα από την περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Ότι δεν κατάφερε όμως ο Αλεξανδρής, το κατάφερε στο 33' ο Λιτζερίνος με εκτέλεση πέναλτι για το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-1. Το πέναλτι το είχε κερδίσει ο ίδιος ο Λιτζερίνος σε ανατροπή του από τον Γκόγκο.

Οι Καλαρρύτες βρήκαν τις λύσεις και έφτασαν στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο, με τέρμα του Βασιλόπουλου στο 40' με διπλή προσπάθεια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπάτζιου. Είχε προηγηθεί δοκάρι σε κεφαλιά του Δασκαλόπουλου.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου η λαρισινή ομάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 53' με σουτ του Μήτρου, έπειτα από πάσα του Αλεξανδρή.

Νέα άμεση απάντηση από τους Καλαρρύτες, που ισοφάρισαν και πάλι στο 56' σε 3-3 με τον Βασιλόπουλο να πετυχαίνει και αυτός δεύτερο γκολ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 4-3 υπέρ των Λύκων διαμόρφωσε ο Μήτρος με το δεύτερο του γκολ στο 61' με κοντινό πλασέ, έπειτα από εξαιρετική παράλληλη μπαλιά του Αλεξανδρή.

Πάντως, ο Αλεξανδρής αμαύρωσε την καλή του εμφάνιση στο 70', όταν και δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για το τελευταίο 20λεπτο. Για καλή του τύχη πάντως, οι συμπαίκτες του δεν επηρεάστηκαν και διατήρησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι τέλους.

Λύκοι Λάρισας: Μπουρονίκος, Χατζηαντωνίου, Ρομπέρτο, Ντρυβαλάς, Τζουμπίκας, Καψάλης, Γεωργούλας (84' Αλεξίου), Μήτρος (90' Νικάκης), Λιτζερίνος, Αλεξανδρής, Κουτσογιώργος (60' Μπέρσι).

Καλαρρύτες: Ράγιας, Γκόγκος (61' Φασούλας), Γιοβάνος, Μουστάκας, Παρασχάκης, Κουλούρης (66' Ορλάντο), Χλόπτσιος, Βασιλόπουλος, Δασκαλόπουλος (50' Χάμος), Μπάτζιος, Σακογιάννης Α.

Διαιτητές: Βασιλός Α., Γκανάτσιου Ε., Καραμαγκιόλας Ε.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης