Βαθμολογία

Δεν απέκλεισε τις μεταγραφές ο Πελεγκρίνι

Καμία πρόθεση να αποκλείσει μία ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν έχει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα έχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Πιθανή θα πρέπει να θεωρηθεί μία κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση κάποιου παίκτη τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στάθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, σημειώνοντας ωστόσο πως σε περίπτωση που γίνουν μεταγραφές, αυτές θα γίνουν με προσοχή λόγω και των περιορισμών που έχουν οι «πολίτες» λόγω FFP.

«Είναι κάτι που θα συζητήσουμε σε λίγες εβδομάδες. Αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Είμαστε απλά συγκεντρωμένοι στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι στη Ρώμη», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Εάν συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσουμε να έχουμε πολλά πράγματα να σκεφτούμε, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι έχουμε περιορισμούς φέτος, περιορισμούς που δεν μπορούμε να φέρουμε σημαντικούς παίκτες, επειδή πρέπει να τους αφήσουμε εκτός της ομάδας του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, θα δούμε. Αλλά θα επαναλάβω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό προτεραιότητα», επεσήμανε.