Βαθμολογία

Από ένα γκολ και οι δύο

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλαμάκι και Μελία, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι αν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στην συνέχεια δεν κατάφεραν να το κρατήσουν, με αποτέλεσμα η ομάδα της Μελίας να ισοφαρίσει και να φύγει, έχοντας τουλάχιστον τον πόντο.

Στο 15ο λεπτό ο Σφέτσος Α., έκανε το 1-0 για το Καλαμάκι, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ρακιντζόγλου και Ρόιδο. Στο δεύτερο μέρος, η Μελία ανέβασε την απόδοση της και πίεσε με τους Μητσιάκο και Χασιώτη να χάνουν κάποιες ευκαιρίες. Τελικά, στο 70’ ο Μητσιάκος έβγαλε μια σέντρα, και βρήκε τον Χασιώτη, που από κοντά έκανε το 1-1.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Τζαβέλας, Ντινούλης, Σφέτσος Α., Καλόγηρος, Μήτρος, Σφέτσος Κ., Φλαμούρ, Καράτζιος Θ., Ρακιντζόγλου, Ρόιδος(55’ Παπαδημητρίου).

Μελία(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Παπαγεωργίου(90’ Μπαρούτας λ.τ.), Παγωνόπουλος, Δαλαμπύρας, Κολοβός, Αγγελακόπουλος, Κόγιος, Χατζόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Χασιώτης, Μητσιάκος.

Γιώργος Μητσιούλης