Βαθμολογία

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας για την ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 12 και 13 Δεκεμβρίου στο στάδιο ΑΕΛ FC ΑΡΕΝΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Για όλη αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή ποδοσφαιρική δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, η διοργανώτρια ΕΠΣΛ διά του εκπροσώπου της κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη, έδωσε την  Παρασκευή στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», συνέντευξη Τύπου κατά την οποία  αναλύθηκαν όλα τα θέματα της διοργάνωσης καθώς και οι σκοποί της.

Στην συνέντευξη παρευρέθηκαν και  εκπρόσωποι των ομάδων, Ακαδημίες των οποίων θα συμμετάσχουν στου τουρνουά όπως και στελέχη του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, με την συμμετοχή Δημοτικών Σχολείων και Ακαδημιών των Σωματείων της ΕΠΣΛ.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν τις δύο μέρες θα αποτελούνται από μαθητές Δημοτικών Σχολείων, την Παρασκευή και από ομάδες προπαιδικές, τζούνιορ και προτζούνιορ των τοπικών ακαδημιών και σωματείων, το Σάββατο. Και τις δύο μέρες η αθλητική δραστηριότητα θα αρχίζει στις 9 το πρωί και θα τελειώνει γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι.

Το εισιτήριο κοστίζει 2€ και για τις δυο μέρες και στόχο του Ποδοσφαιρικού αυτού Τουρνουά αποτελεί η ενίσχυση της προσπάθειας του Οργανισμού  στη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα,

ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο!

(Το  2013 στηρίχθηκαν μέσω των δράσεων του Οργανισμού 63.299 παιδιά και οι οικογένειές τους)

Πληροφορίες για το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά:

ΕΠΣΝΛ, 2410 288241 & 2410 288243     

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», 2410 560900 & 2310 250160