Βαθμολογία

Το «καθάρισε» στο δεύτερο ο Πανιώνιος

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Πανιώνιος, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Δόξα Αρμενίου, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Βιολογικού, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε αρχικά το σκορ, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει άλλα δυο γκολ και να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό, όταν από πάσα του Δημόπουλου, ο Γιώργος Κίτσας έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Γιώργο και Παναγιώτη Κίτσα, Παρασκευά Βασιλείου και Δημόπουλο. Τελικά, η Δόξα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν στο 30ο λεπτό ο Αντώνης Παπαδημητρίου με πλασέ έκανε το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ενέτεινε τις προσπάθειες του και κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 72ο λεπτό ο Παρασκευάς Ευθυμίου, έβγαλε μια σέντρα για τον Παναγιώτη Κίτσα και αυτός έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 2-1. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο 78ο λεπτό ο Παρασκευάς Ευθυμίου, μετά από όμορφη διαγώνια πάσα του Παναγιώτη Ευθυμίου.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσας Ι., Ευθυμίου Παρ., Στρατής Ν.(65’ Σκέντζας Στ.), Κανής, Καρδαμίλης(39’ Ελιζόπουλος Ν.), Ελιζόπουλος Σωτ., Βασιλείου Παρ.(70’ Σκέντζας Ηλ.), Ευθυμίου Παν., Κίτσας Γ., Κίτσας Παν., Δημόπουλος.

Δόξα Αρμενίου(Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Μουράτης, Ρουμπιές, Ρενάτο, Γιαννούχος, Καραδημήτρης(60’ Πρασσάς), Καψούρης, Παπαδημητρίου Α., Καμπανάς, Σολάκου(80’ Γούλας).

Γιώργος Μητσιούλης