Βαθμολογία

Ακάθεκτοι στην κορυφή οι Αμπελόκηποι

Μία ακόμη νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή του 1ου ομίλου πέτυχαν οι Αμπελόκηποι, που πέρασαν και από το Κουλούρι επικρατώντας του τοπικού Άρη με το γεμάτο 4-2. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ονειρικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με το σκορ στο 0-3, ενώ με ένα ακόμη τέρμα στο δεύτερο μέρος δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Άρη, ο οποίος απλά μείωσε με δύο γκολ.

Οι Αμπεκόκηποι άνοιξαν το σκορ στο 20' με γκολ του Μπίμπα μετά από μεταβίβαση του Τσάκε για το 0-1. Ακολούθησαν δύο γρήγορα τέρματα, αρχικά στο 31' ο Ποντίκας με πλασέ από κόρνερ του Μπίμπα έκανε το 0-2, ενώ ένα λεπτό μετά ο Τριτάρης Β. με κεφαλιά από σέντρα του Τσάκε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48', ο Ντε Λα Ρόσα έγραψε το 0-4.

Η ομάδα του Κουλουρίου μείωσε στο 63' σε 1-4 με τον Νάκο έπειτα από σέντρα του Τζιότζιου, ενώ στο 67' ο Κοτάκος με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς για το 2-4.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Άρης πίεσε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Τζιότζιο, Κοτάκο και Παλαμά, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Άρης Κουλουρίου: Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος (57' Τζιότζιος), Νεράτζης, Αρλέτος, Χάμος, Κουτσαντάς, Αγραφιώτης, Παλαμάς (76' Λαζάρου), Σιδηρόπουλος, Κοτάκος, Κοκκινάς (46' Νάκος).

Αμπελόκηποι: Κακαρδάκης, Τσόγκας, Τριτάρης Αχ. (30' λ.τ. Μπλάνας Γ.), Γούτος, Μπλάνας Ν., Δόνος, Μπίμπας, Ποντίκας (60' Ποτόσογλου), Ντε Λα Ρόσα, Τσάκε (46' Δούκας), Τριτάρης Β.

Διαιτητές: Ρεντόπουλος Ι., Μάνος Β., Ντίνου Φ.