Βαθμολογία

«Τελειωμένος» από Γιούχτα ο Ρόβας!

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Γιούχτα ο Χρήστος Ρόβας μετά και την καθυστερημένη επιστροφή του στην Κρήτη έπειτα από ολιγοήμερη άδεια που είχε εξασφαλίσει από την διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο (22/11) ο Χρήστος Ρόβας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Γιούχτα, Κώστα Μπουνάκη από τον οποίο ζήτησε λίγες ημέρες άδεια προκειμένου να μεταβεί στην Κύπρο και να δοκιμαστεί στον Ερμή Αραδίππου, ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου που έχει «αδελφοποιηθεί» με τον Ερμή Ζωνιανών.

Από τον Γιούχτα αποφάσισαν να δώσουν άδεια στον ποδοσφαιριστή έως και την Τετάρτη(26/11) όμως ο Χρήστος Ρόβας δεν έχει επιστρέψει μέχρι σήμερα(27/11) με τους ανθρώπους του Γιούχτα, να «βράζουν» για την στάση του ποδοσφαιριστή κατηγορώντας ευθέως τον εκπρόσωπο του, Ευκλείδη Κουρτίδη.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Γιούχτα, ο εκπρόσωπος του Ρόβα, ο οποίος εκπροσωπεί και τους Ηλιόπουλο – Ζαφειρίδη που ανήκουν στο δυναμικό του Γιούχτα αλλά και τους Μίλιεβιτς – Ποπζαφίροβ που έχουν αποτελέσει παρελθόν, «εκδικείται» τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μπουνάκη ο οποίος δεν έδωσε την συγκατάθεση του προκειμένου να μεταγραφεί το καλοκαίρι ο υιός του εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών στον Γιούχτα!

Πάντως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν πως Γιούχτας και Ρόβας θα χωρίσουν τους δρόμους τους με τις σχέσεις Κουρτίδη – Μπουνάκη να είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Πέραν των παραπάνω γεγονότων πάντως, στον Γιούχτα δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με την παρουσία του Χρήστου Ρόβα στην μέχρι τώρα παρουσία τους στις Αρχάνες.

Πηγή: grandsport