Βαθμολογία

ΕΠΟ: Στην αντεπίθεση για τον αθλητικό νόμο

Επιστολή σε όλες τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων της Ελλάδας με την οποία ζητά συσπείρωση απέναντι στο νέο νομοσχέδιο του Γιάννη Ανδριανού, απέστειλε ο Γιώργος Σαρρής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», στην επιστολή του, αναφέρει πως η Ομοσπονδία έχει ήδη ενημερώσει εγγράφως, τόσο την FIFA όσο και την UEFA για το περιεχόμενο του νέου αθλητικού νόμου και το οποίο εμπλέκεται στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ολομέτωπη επίθεση με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο έγγραφο, που αποκαλύπτεται από την εφημερίδα, ο Γιώργος Σαρρής καλεί όλες τις ενώσεις να αφήσουν στην άκρη τις όποιες «εσωτερικές διαμάχες και διαφορές» και να συνασπιστούν για την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες, η UEFA αναμένεται να στείλει επιστολή προς την ελληνική Κυβέρνηση, ζητώντας την απόσυρση των διατάξεων που αφορούν το ποδόσφαιρο και σε διαφορετική περίπτωση δεν… αποκλείεται να ξεσπάσει διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών.