Βαθμολογία

Εισήχθη στην εντατική ο Πελέ

Στην εντατική βρίσκεται ο Πελέ, μιας και η κατάσταση της υγείας του έχει χειροτερέψει. Ο θρυλικός Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος, την Δευτέρα είχε μπει στο νοσοκομείο "Άλμπερτ Άινσταϊν" του Σάο Πάουλο για να αντιμετωπίσει μια ουρολοίμωξη σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του και ήταν η δεύτερη φορά που μπήκε σε νοσοκομείο, μιας και λίγες ημέρες πριν είχε υποβληθεί σε αφαίρεση πέτρας από τα νεφρά.

Τότε, είχε πάρει εξιτήριο τρεις ημέρες αργότερα, με τους γιατρούς να δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο για την χειρουργική επέμβαση όσο και για την μετεγχειριτική του πορεία, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο η ταλαιπωρία δεν έλαβε τέλος.

Οι γιατροί, Φάμπιο Νάσρι, Γκουστάβο Καζέρτα Λέμο και ο έφορος Μιγκέλ Νέτο, υπογράφουν το ανακοινωθέν και αυτό αναφέρει τη μεταφορά του 74χρονου Πελέ σε μονάδα εντατικής θεραπείας, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Ο Πελέ έχει τον τίτλο του "Ποδοσφαιριστή του Αιώνα", που του απένειμε η FIFA, η ΔΟΕ τον έχει χαρακτηρίσει "Αθλητή του Αιώνα", ενώ θεωρείται "εθνικός θησαυρός" από την κυβέρνηση της χώρας του. Αν μη τι άλλο, η αγωνία είναι μεγάλη για την υγεία ενός εκ των σπουδαιότερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.