Βαθμολογία

"Είμαι έτοιμος να αποδείξω την αξία μου"

Μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά ως τώρα στην Γουέστ Μπρομ, έχοντας μόλις τέσσερις εμφανίσεις και αυτές ως αλλαγή, εντούτοις ο Γιώργος Σαμαράς αισθάνεται έτοιμος να πείσει τον προπονητή του και να δείξει την αξία του.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος δεν βρέθηκε στην τελευταία κλήση του αντιπροσωπευτικού συγκρότηματος, σχολίασε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του πως "όταν ήρθα στην Γουέστ Μπρομ, έκανα κάποιες προπονήσεις και μετά έφυγα για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Έπειτα επέστρεψα, προπονήθηκα ξανά, βελτίωσα το επίπεδο ετοιμότητάς μου, όμως έφυγα ξανά για την Εθνική και έτσι δεν έχεις το χρόνο να δουλέψεις σωστά με την ομάδα σου.

Επιπλέον, ο πρώην άσος της Σέλτικ είπε ότι "παρά την απογοήτευση για το γεγονός πως δεν κλήθηκα ξανά στην Εθνική τον Νοέμβριο, είχα την ευκαιρία να δουλέψω 10 μέρες περισσότερες στη Γουέστ Μπρομ και έπαιξε στο φιλικό ματς κόντρα στη Λέστερ.

Αισθάνομαι καλύτερα και αντιλαμβάνομαι πως τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και ο προπονητής μου καταλαβαίνουν τι παίκτης είμαι . Είμαι έτοιμος να αποδείξω την αξία μου στον προπονητή μου".