Βαθμολογία

Φάμπρεγκας: «Παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου»

Το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του παίζει ο Σεσκ Φάμπρεγκας. O 27χρονος μέσος της Τσέλσι πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, με τον ίδιο να δηλώνει πως απολαμβάνει το παιχνίδι του όσο ποτέ. 

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο Ισπανός μέσος πραγματοποιεί φανταστική σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι, έχοντας μοιράσει 14 ασίστ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ίδιο να τονίζει ότι απολαμβάνει το παιχνίδι του όσο ποτέ.

«Ποτέ δεν έπαιζα τόσο καλά όσο παίζω τώρα. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρό μου. Έχω παίξει σε τελικό Μουντιάλ, Euro και Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλες ομάδες, όμως ποτέ δεν απόλαυσα το παιχνίδι μου όσο στα πρόσφατα ματς. Δεν λέω ότι τα παιχνίδια με τη Γουέστ Μπρομ και τη Σάλκε ήταν τα καλύτερά μου, όμως τα απόλαυσα περισσότερο. Αισθάνομαι ότι παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου», είπε ο 27χρονος διεθνής, επισημαίνοντας το πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η θέση που αγωνίζεται στους «μπλε».

«Είναι η θέση που μου ταιριάζει περισσότερο. Έχω περισσότερο έλεγχο του παιχνιδιού καθώς η μπάλα περνάει πάντα από τα πόδια μου, ενώ προωθούμαι συχνά και στην επίθεση. Αισθάνομαι ελευθερία και σιγουριά στο γήπεδο και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο», ήταν τα λόγια του.

Ο Φάμπρεγκας, τα τελευταία χρόνια, αγωνίστηκε μέχρι και σε θέση επιθετικού με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά και της εθνικής Ισπανίας. Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι παίζει πάντα όπου τον χρειάζεται η ομάδα του.

«Τα τελευταία χρόνια, με την εθνική μου και την Μπαρτσελόνα, χρειάστηκε να αγωνιστώ ως επιθετικός. Πάντα θα παίζω εκεί που με έχει ανάγκη η ομάδα μου και θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε ο Ισπανός άσος, που στο τέλος αναφέρθηκε στην απόφασή του να αγωνιστεί στην Τσέλσι.

«Όταν επέλεξα να έρθω εδώ, ήταν επειδή ένιωσα ότι μπορώ να παίξω σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους, και αν το κάνω απολαμβάνοντας τον εαυτό μου, θα είναι το καλύτερο», κατέληξε.